Högskoledagen går av stapeln torsdag 27 oktober och efter några år av onlineevenemang är det äntligen dags att välkomna besökare till campus! Vi söker nu några Arcadastudenter som vill agera bussvärdar under dagen. 

Evenemanget är indelat i två pass, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Varje pass börjar på Senatstorget, var gymnasie-/yrkesskolestuderande hoppar på bussen som kör till det campus de är anmälda till. För att försäkra oss om att alla de som vill besöka Arcada hittar sin buss, och att de får relevant information inför sitt besök, har vi bussvärdar från Arcada på Senatstorget. Därför letar vi nu efter några studenter som kan agera bussvärdar under dagen. Du kan välja om du önskar att delta i ett eller två pass. Tidtabellen är:

kl. 9.30–12.30

kl. 13.15–16.15

Som bussvärd hjälper du personer hitta till rätt buss på Senatstorget. När våra besökare är i rätt buss åker du med dem till Arcadas campus. Medan besökarna bekantar sig med Arcada har du en paus (ca 1,5 timme), och åker sedan tillbaka till Senatstorget (undantag: om du endast deltar i förmiddagspasset avslutas din dag på campus).

Intresserad? Anmäl ditt intresse, inklusive hur många pass du kan ta, till Ida Julin per e-post eller sms/WhatsApp (050 434 5821). Vi hör gärna från dig så fort som möjligt, men senast måndag 24 oktober.

Högskoledagen är en studiemässa som arrangeras en gång om året. Under dagen har studerande på andra stadiet möjlighet att bekanta sig med olika campus och höra mer om studier på högskolenivå. Högskoledagen arrangeras av Aalto-universitetet, Arcada, Hanken Svenska handelshögskolan, Konstuniversitetet, Helsingfors universitet och Svenska social- och kommunalhögskolan.