Välkommen till Arcadas studieguide start.arcada.fi - din bästa vän mot en examen!

Här har vi samlat nyttig info för dig som är ny examensstudent (bachelor) eller studerar via den Öppna YH-leden. Klicka på de olika rubrikerna i menyn för att läsa mer.

Har du frågor kring dina studier på Arcada? Våra studentambassadörer berättar gärna om sina tips inför studiestarten och besvarar dina frågor om studielivet via chattverktyget Unibuddy Extern länk! Frågor kring din studieplan och studiegång kan riktas till din amanuens.

IT-konto och lösenord

Introduktionsdagen för Arcadas nya studenter kommer i år att äga rum i augusti. För att kunna delta i introduktionsdagen behöver du ha aktiverat ditt Arcada användarkonto.

Studentbostäder - Majstranden

Boende i Helsingforsregionen

På den här sidan hittar du information om boendemöjligheter i Helsingforsregionen. Kom ihåg att läsa instruktionerna på varje enskild hemsida ordentligt före du börjar söka bostad. Olika organisationer kan ha olika krav.

Hitta rätt på Arcada

På denna sida hittar du information kring hur du orienterar dig på högskolan. Läs mer om Tuudo-appen och kolla gärna videon "Arcada på två minuter" för att bekanta dig med vårt campus och våra utrymmen.

Studiestöd

Från och med 1.1.2018 har FPA tagit över rådgivningen av studiestödsfrågor för högskolestuderande. Vänligen kontakta dem i ärenden som gäller ditt studiestöd.