Dekorativ bild

Är du osäker på vad dina styrkor är? Har du valt 'rätt' studiestig? Var hittar du arbets- eller praktikplats? Arcadas karriärstöd hjälper dig som Arcada-student eller nyutexaminerad med din karriärplanering och ditt nästa steg. Våra karriärvägledare finns här för dig som har frågor och funderingar gällande studier, jobb eller framtidsplaner.

Är du osäker på dina karriärval?

Vi stöder dig i ditt val av nuvarande och framtida studiestig utgående från din situation. Du kan bolla tankar med oss om till exempel olika studiemöjligheter och ditt nästa steg i studierna. Vi hjälper dig också att få klarhet i dina karriärmöjligheter, identifiera ditt kunnande och sätta ord på det.

Våra vägledare hjälper dig med praktisk jobbsökning, bland annat att finslipa din CV och ansökan och öva inför en arbetsintervju. Notera att Karriärcenter Arabia inte har några avtal med företag gällande praktik eller arbetsplatser. Du som student förväntas vara aktiv och själv ansvara för att hitta din praktikplats.

Fråga oss om studier eller jobb!

Arcadas karriärvägledare erbjuder drop-in mottagning på tisdagar från kl. 12-15 på Karriärcenter Arabia. Välkommen att titta in då för att till exempel snabbchecka ditt CV, ansökningsbrev eller LinkedIn-profil. Du kan såklart besöka oss också andra tider, men då kan vi ha förhandsbokad vägledning eller möten. Du hittar oss vid huvudingången mitt emot hissarna.

Du kan själv boka en tid via karriärcentrets bokningskalender Extern länkför en individuell vägledning. Vi erbjuder vägledning både på plats i Arcadahuset och som videomöte. Vi betjänar på svenska, engelska och ryska.

Följ @karriarcentret Extern länk för att hålla dig uppdaterad om våra evenemang.