Här har vi samlat information om det stöd och den service vi erbjuder på Arcada. Det kan handla om allt från att planera och komma igång med studierna till skrivkramp då du arbetar på ditt examensarbete. Kanske du känner att du vill tala med någon om din livssituation eller ditt mående.

Det finns dessutom mycket hjälp att få också utanför Arcada. Därför har vi samlat nyttig information om allt från boende, hälsovård till allmänna studieförmåner under rubriken studieliv.

Om du har utmaningar i studievardagen är det viktigt att veta att du inte är ensam. Om inte vi på Arcada har svaret så kan vi oftast ge råd och hänvisa dig vidare till rätt ställe!

Tidsbokning

Du kan boka tid via

Notera att vägledning- och stödtjänsterna är:

  • konfidentiella
  • kostnadsfria
  • ej begränsad till ett visst antal besök
  • öppen för alla studenter under hela studietiden

I frågor gällande dina studier eller din studieplan kan du alltid kontakta studievägledaren på din utbildning. Din studievägledare kan också guida dig till rätt tjänst om du inte vet vart du ska vända dig.

Studiekoordinatorer

Namn: Elisa Jåfs och Susan Wiksten

Position: Studiekoordinator

Profilbild saknas

Vi hjälper med bl.a.

Mottagningstider i biblioteket och per telefon enligt följande (notera att du kan mejla oss när som helst):

Måndag  Ingen mottagning
Tisdag   Ingen mottagning
Onsdag  Kl. 10-12 i biblioteket
Torsdag   Kl. 12-14 telefontid
Fredag Ingen mottagning

Skrivverkstäder och annat språkstöd

Skrivverkstaden är till för alla studerande på Arcada. Vi erbjuder lösningar på textproblem, ett bollplank för formuleringar, någon som läser och kommenterar ett utdrag av det du har skrivit samt handledning för att självständigt arbeta vidare med texten.