Är du stolt över att vara en Arcadastudent? Vill du berätta om högskolan för studenter på andra stadiet? Då kan du vara en av våra studentambassadörer för läsåret 2023–2024! I Arcadas ambassadörsprogram får du finslipa din presentationsteknik, jobba med sociala medier och lära känna andra studenter. Kom med på kick-off 21–22 september 2023!

Att gå med i Arcadas ambassadörnätverk ger dig en unik möjlighet att utveckla dina egna färdigheter, samtidigt som du spelar en nyckelroll i rekryteringen av nya Arcadastudenter. Beroende på vilket paket du väljer kommer du jobba bland annat med evenemang, sociala medier, presentationer och rundvandringar. Samtidigt lär du känna andra ambassadörer från våra olika utbildningsprogram och får skapa roliga stunder genom hela läsåret!

Som ambassadör kan du välja ett av tre paket. Varje paket inkluderar uppdrag du förväntas avlägga under läsåret.

  • Campusambassadör – fokus på aktiviteter på campus (till exempel rundvandringar och evenemang)
  • Onlineambassadör – fokus på marknadsföring online (till exempel IG takeover och besvara frågor)
  • Superambassadör – en kombination av både aktiviteter på campus och online.

För detaljerad information om ambassadörsprogrammet och uppdragen, läs mer på Start.

Välkommen till vår kick-off!

Kick-offen ordnas torsdagen den 21 september (Introduktion till ambassadörskap) och fredagen den 22 september (kurs i presentationsteknik). Kick-offen är obligatorisk för alla ambassadörer och ordnas på campus i rum E254 (bredvid Lilla torget). I samband med kick-offen delar vi ut Arcadatröjor till alla deltagare.

Program

Torsdag 21 september - Introduktion till ambassadörskap

9.45 Frukost serveras (vi bjuder!)

10.00 Introduktion

- Presentationsrunda

- "Vad innebär det att vara en Arcadaambassadör?" Ida Julin, marknadsföringsspecialist

10.45 Kommunikation och gemensamma spelregler

11.00 "Att vara ambassadör på sociala medier - hur du förmedlar ditt budskap framgångsrikt" Johanna Modig-Gräsbeck, kommunikationsspecialist

11.30–11.45 Fotografering för sociala medier

Fredag 22 september - Kurs i presentationsteknik

13.00-17.30, Björn Stenholm, organisationsutvecklare och coach

Anmälan är öppen – kom ihåg att fylla i formuläret!

Intresserad av att bli ambassadör? Jättebra! Allt du behöver göra är att fylla i detta formulär Extern länk. Ansökan stänger den 17 september. När vi väljer ut ambassadörer för läsåret 2023–2024 strävar vi efter att få en så diversifierad grupp som möjligt. Om du har några frågor, vänligen kontakta Ida Julin från kommunikationen.