Är du stolt över Arcada som studieval? Vill du finslipa din presentationsteknik? Är du sugen på att jobba med att marknadsföra Arcada? Vi söker fler personer till Arcadas ambassadörverksamhet för läsåret 2022–2023.

Som ambassadör för högskolan deltar du i diverse marknadsföringsprojekt och du spelar en viktig roll i att informera potentiella studenter om hur det är att inleda sina studier på Arcadas campus. Du är deras första kontakt till studielivet, vilket är otroligt värdefullt för en person som ska navigera sig fram i högskolevärlden. Ta chansen och var den person du själv skulle ha behövt i början av din studieresa! Som ambassadör kommer du:

Majoriteten av uppdragen sker under tidsperioden oktober–mars, med det första uppdraget den 27 oktober, då Högskoledagen går av stapeln på Arcadas campus. Utöver detta utbetalas även ett arvode på 100 euro till ambassadörer som fullgjort alla sina uppdrag under läsåret. Mer information om ambassadörskapsprogrammet hittar du på Start.

Kick-off fredag 14.10 och kurs i presentationsteknik

Våra ambassadörer utbildas med hjälp av kick-offen och en intensivkurs inom presentationsteknik. Kick-offen arrangeras 14.10 kl. 9.15-11.45, tillsammans med våra internationella ambassadörer. Kick-offen går på engelska.

9.15 Frukost

9.30 Introduktion

- Presentationsrunda

- “What does it mean to be an Arcada ambassador?” Sandra Ahtola och Ida Julin, Marknadsföringsspecialister

- “The role of student ambassadorship in marketing” Hanna Donner, Kommunikationschef

10.00 ”Being an ambassador on social media – how to convey your message successfully” Johanna Modig-Gräsbeck, Kommunikationsspecialist

10.3011.30 Workshop
-”Next level student ambassadorship – turning great ideas into reality” Mervi Hernberg, Entreprenörcoach

11.3011.45 Fotografering för sociala medier

Kursen för presentationsteknik går på svenska och datumet (heldag) bestäms baserat på ambassadörernas tillgänglighet.

Anmälan

Är du redo att bli en av högskolans ambassadörer? Anmäl dig till kick-offen genom att fylla i detta formulär Extern länk, senast måndag 10.10! Frågor riktas till Arcadas kommunikationsenhet, kontaktperson Ida Julin. Välkommen med!

Datum