För utbyte under våren 2023.

Du som studerar business, media eller idrott har möjlighet att ansöka om utbyte till vår partnerhögskola Mount Royal University (MRU) i Calgary i Kanada.

Ansökningstiden för Mount Royal går ut tidigare än för våra andra partners. För att Arcada skall kunna nominera studenter som är intresserade av att studera vid MRU under vårterminen 2023 i tid, behöver du som vill studera vid MRU på våren 2023 fylla i och lämna in en Arcada ansökan för studier utomlands senast 21.9.2022. Dvs. några dagar före Arcadas egentliga dl. (som är 29.9.2022)!

Studenter som är intresserade av att ansöka till MRU för vårterminen 2023 ombeds vara i kontakt med Christa Holm vid Internationella ärenden via E-post: international@arcada.fi eller 0294 282 670 för mer information.

Information om utbytesstudier vid MRU hittas på: https://www.mtroyal.ca/ProgramsCourses/FacultiesSchoolsCentres/InternationalEducation/InboundOpportunities/index.htm Extern länk

Mera information om studier utomlands och ansökan finns också på Start under Utbytesstudier, Utlandsstudier, Hur ansöker jag: https://start.arcada.fi/sv/utbytesstudier/utlandsstudier/hur-ansoker-jag.

Vi hörs!

/Christa Holm