VAKEN SPRINT

Försiktigt positiva pga pandemi läget hoppas vi kunna ordna en SPRINT i Litauen, Kaunas i slutet på mars, 27.3-2.4. Ansökan är nu öppen för dig! Vår SPRINT är en en veckas happening där du som studerande lär dig agila problemlösningsmetoder med service design inspirerade verktyg.

God fortsättning på det nya året!

Försiktigt positiva pga pandemi läget så hoppas vi ändå kunna ordna en SPRINT i Litauen, Kaunas, i slutet på mars, 27.3-2.4.2022. Ansökan är nu öppen för dig!

Vår SPRINT är en en veckas intensiv, men givande happening där du som student lär dig agila problemlösningsmetoder med service design inspirerade verktyg.

Du jobbar på ett case från en riktig klient (företag) i ett tvärprofessionellt team tilsammans nordisk-baltiska studenter. SPRINTen och de metoder vi använder är dessutom valda så att de samtidigt utvecklar sk soft skills som är så viktiga i framtida arbetsliv. I denna SPRINT är fokus på problemlösning, kreativitet, självledarskap och kritiskt tänkande.

Ansökan är öppen för alla studenter (BA och MA) på Arcada. Olika kompetenser behövs. Ansökan är öppen till 10.2. Vi har 6 platser för Arcadas studenter. Veckan ger dig 3 sp och dina kostnader är betalda om du blir vald.

Ta chansen. Det är en också en ypperlig möjlighet att bygga ditt nordisk baltiska nätverk!

Läs mera här:

https://www.vaken.org/sprint-week-2-kaunas-apply-now/ Extern länk

och här: https://www.vaken.org/ Extern länk