På bilden sitter en kvinna och ser fundersam ut framför en laptop. I en blå cirkeln står texten "Kämpar du med svåra tankar och känslor eller stress? Nästa StressLess-träning på svenska startar 20.2.2024. Läs mer yths.fi/sv/stressless och anmäl dig!" Under texten ser du SHVS logo.

Gruppen samlas 8 gånger från och med tisdagen den 20.2.2024 kl. 8.30–10.00 på distans. Träffarna ordnas i regel en gång i veckan och pågår i 1,5 timmar varje gång. Ledarna hoppas att man anmäler sig ett par dagar innan så att de hinner kontakta studenterna.

Under StressLess-coachningen lär du dig att förhålla dig till svåra tankar och känslor på ett nytt sätt samt acceptera och ta emot också jobbiga känslor.

Med stöd av gruppen kan du börja söka ett liv som motsvarar dina värderingar och målsättningar och ta steg i riktning mot det. Om du kämpar med svåra tankar och känslor eller stress, sök hjälp genom att delta i SHVS StressLess-träning.

Teman som behandlas under StressLess-träningen är

  • medveten accepterande närvaro
  • att förhålla sig till jobbiga tankar och känslor
  • att hitta balans mellan acceptans och förändring
  • att formulera värden att sträva mot.

Läs mer om StressLess-träningar på SHVS webbplats Extern länk. Du kan anmäla dig till den svenskspråkiga gruppen genom att fylla ett formulär i webbtjänsten Self.