En grupp tutorer poserar glatt utanför Arcada i halare och blåa tutorskjortor.

Är du en aktiv och social person som vill träffa massvis med nya, trevliga människor eller vill du kanske utveckla dina sociala kunskaper, lära dig mycket om samarbete, uppleva en super gruppanda och skaffa vänner för livet? Är ditt svar ja? Då vill du bli tutor!

Tutorer är en grupp studerande som valts för att underlätta studiestarten för första årets studerande. Tutorerna hjälper till med att hitta rätt i Arcada, studierna och i studielivet. Tutorerna ordnar även evenemang under skolstarten för att underlätta nya bekantskaper. Som tutor har man möjlighet att bekanta sig med studerande från de olika programmen på Arcada och även med studerande från runt om i världen.

Vem som helst kan söka till tutor, det krävs ingen förhandskunskap! Som tutor kan du även anmäla dig till en kurs och få 5 studiepoäng. ASK utbildar tutorerna under våren så att de kan fungera som tutor under hela läsåret 2024-2025. Det spelar ingen roll om du är första årets studerande eller varit på Arcada ett tag redan, vem som helst kan söka till tutor.

Tutoransökan kan fyllas i via studerandekårens hemsida före 28.1.2024. På sidan kan du även läsa mera om de olika ansvarsområden du kan ta del av som tutor. Länken till hemsidan hittar du här Extern länk.