Nu letar vi efter studenter som vill vara med och skapa vår nya kampanj – både med bild och video! Du kan välja mellan två sessioner: 19 december eller 9 januari. Välkommen med!

Temat för kampanjen är ”Arcadas många ansikten”. Vi söker en så mångsidig grupp av studenter som möjligt när det gäller ålder, kön, etnisk bakgrund, utseende, utbildning o.s.v. Sessionerna är i vår fotostudio, var vi knäpper bilder och korta videoklipp tillsammans med vår fotograf. Materialet kommer användas på webben och i våra sociala medier.

Tid: cirka 30 minuter, 19 december eller 9 januari

Plats: Campus

Belöning: Wolt-presentkort (15 euro/session)

Är du intresserad? Fyll i detta formulär Extern länk. Notera att du även behöver bifoga en bild på dig själv i formuläret. Syftet med bilden är att säkerställa att vi uppnår mångfald. Den bild du skickar till oss kommer inte att publiceras eller användas i något annat syfte. Intresseanmälan stänger 14 december, men vi börjar gå igenom ansökningarna redan tidigare.

Materialet produceras tillsammans med högskolans kommunikationsenhet. Varje deltagare skriver under en modellrelease, eftersom materialet kommer användas i marknadsföringssyfte. Dokumentet skrivs under i två exemplar – ett för högskolan, och ett för studenten.

Datum

Plats

Campus