Strategic Sustainability for Business flyer

Under sommaren 2023 har du möjlighet att delta i sommarkursen Strategisk hållbarhet för företag (5 ETCS). Under kursens gång arbetar du med ett företag och hjälper dem att komma igång med deras hållbarhetsresa.

Du får tillgång till material, uppgifter att utföra tillsammans med ditt valda företag, vetenskapliga artiklar och fördjupar din kunskap om strategiskt hållbarhetsarbete.

Utgångspunkten för kursen är att du hittar ett företag du kan samarbeta med. Det kan vara ett mindre företag eller en del av ett större företag där du sommarjobbar, eller helt enkelt ett företag du har tagit kontakt med och som är intresserad av att påbörja sin hållbarhetsresa.

I kursen arbetar du steg för steg tillsammans med företaget och kursen avslutas med ett gemensamt seminarium i augusti för både studerande och företagsrepresentanter.

Du ska anmäla dig till kursen via ASTA (välj Arcada Sommarskola under Utbildning). Mer information om kursen kommer att publiceras i Itslearning.

Kursen görs i samarbete med det nationella projektet REACT- Företag i omställning Extern länk, där syftet är att hjälpa mikro- och småföretag i deras gröna omställning.

Om du har frågor kontakta kursens lärare Paula Linderbäck.