Har du någonsin undrat vilken karriärprofil som passar din personlighet bäst? Vilken typ av kollega du kommer att vara och vilka prioriteringar som är viktigast för dig? Universums karriärtest ger dig en analys av din karriärprofil samtidigt som du bidrar till en grönare framtid – för varje slutfört test planteras ett träd i Norden i samarbete med One Tree Planted.

Dina svar ger också Arcada information om vad vi kan förbättra som högskola och hjälper arbetsgivarna att utveckla sina tjänster. Dessutom får du en gratis CV-granskning och får en möjlighet att hålla dig uppdaterad genom att öva på psykometriska tester som arbetsgivarna använder sig av.

Du kommer också att få rekommendationer för personer med samma karriärprofil som du! Klicka på den här länken för att delta i testet. Extern länk Testet finns på svenska, finska och engelska. Karriärtestet är anonymt.

I år samarbetar Universums karriärtest med One Tree Planted och kommer att plantera ett träd för varje person som fyllt i testet. Kom ihåg att svara senast den 31 januari 2023 för att plantera ett träd i kampanjen!