På Arcada tror vi på att stärka nästa generations företagare. Oavsett om du precis har börjat med en banbrytande idé eller redan driver ett företag finns Arcada Entrepreneurship Hub här för att stödja dig på din resa.

Förinkubatorprogram (15sp)

Vårt förinkubatorprogram är den perfekta utgångspunkten för blivande entreprenörer. Under detta 15 ECTS-program kommer du att utveckla din affärsidé, få mentorskap och få värdefulla insikter och kontakter i startup-ekosystemet. Det är din möjlighet att omvandla en idé till ett livskraftigt affärskoncept. 

Nytt inkubatorprogram (15 sp) –lanseras i oktober 2024 

Har du redan ett företag och vill ta det till nästa nivå? Med start i oktober kan du delta i vårt inkubatorprogram. Ansökan till vårt helt nya inkubatorprogram öppnar redan idag, sök via länken nedan. Designad för entreprenörer som är redo att skala upp, behöver praktisk hjälp med affärspraktikaliteter och med att skapa nya kontakter. Detta 15 ECTS-program erbjuder skräddarsytt stöd, tillgång till branschexperter och de resurser du behöver för att växa ditt företag. Programmet pågår oktober-april en gång i månaden på campus och däremellan erbjuds du coaching sessioner och uppgifter som stöder ditt företags tillväxt. 

 

Kom med oss tillArcada Entrepreneurship Hub och gör din vision till verklighet. Ansök nu och bli en del av en dynamisk gemenskap av innovatörer och entreprenörer.

Sök till pre-inkubatorn Extern länk

Sök till inkubatorn Extern länk