Behöver du mer studiepoäng? Är du intresserad av kurser som inte är tillgängliga på din egen yrkeshögskola? CampusOnline.fi är den gemensamma digitala kursutbudsportalen för yrkeshögskolorna i Finland. 

Kurserna på CampusOnline kommer att publiceras i olika etapper och samtidigt avskaffas den gemensamma anmälningsdagen. Du kan se den uppdaterade tidtabellen här. Extern länk

De första kurserna för hösten 2023 kommer att publiceras i maj-juni och anmälningen börjar i maj eller augusti. Mer detaljerad information om anmälningen hittar du alltid i kursbeskrivningen. Mera kurser för hösten 2023 kommer att publiceras i augusti. Notera att du alltid ska kontakta din studievägledare på Arcada innan du anmäler dig till en kurs.

Ändringen är ett steg mot mer flexibla studier mellan yrkeshögskolorna och erbjuder bättre studiemöjligheter när och var det passar dig bäst! Nonstop kurserna kommer att löpa som vanligt under hela året, så du kan anmäla dig och börja när som helst. Studierna genomförs online. Mer information på campusonline.fi Extern länk.