Teamet på Arcadas karriärcenter hjälper dig som är Arcadastudent eller -alumn med funderingar gällande studier, jobb eller framtidsplaner. Kom och träffa oss – här samlar vi våra evenemang på karriärcentret i oktober. Välkommen att titta in till C1!

Vad är bra att komma ihåg när du skriver ditt CV och motivationsbrev? 
Onsdag 2.10 kl. 15.30–17 med Arcada-alumnen Eetu Lillrank, Business Finlands Sr. HR Partner. Ditt cv kan vara det som tar dig hela vägen till en arbetsintervju Kom till karriärcentret för att höra vad en rekryterande chef fäster sig vid i ett cv och en arbetsansökan. Presentationen kommer att pågå i cirka 30 minuter, varefter vi har tid för frågor och diskussion. Ta med om du har ett färdigt cv och/eller motivationsbrev för att få råd och tips. Välkommen!

CV/LinkedIn-fotografering 
Onsdag 16.10 kl. 11.30-15.30 i samarbete med vår skickliga fotograf Ellen Blomqvist. Klä dig gärna i lugna, neutrala kläder som kompletterar ditt ansikte. Tänk samma klädsel du skulle ha på jobbet du tänker söka. Först till kvarn! Efter besöket får du en kostnadsfri digital porträttbild i din e-post. 

Drop-in på karriärcentret för Arcadastudenter fortsätter varje tisdag kl. 12–15 fram till 17.12. Karriärvägledarna finns på plats för att diskutera karriärrelaterade frågor. Knacka på dörren, ingen tidsbokning behövs. 

Vi träffar också första årets Arcadastudenter inom ett delmoment av Teknologi och lärande för att diskutera kring karriärkompetens, karriärplanering och -utveckling och deltar i olika rekryteringsevenemang under hösten. 

Funderar du på jobb eller fortsatta studier? 

Vi stöder dig att fatta genomtänkta beslut så att du kan känna motivation och glädje på din karriärresa. Du kan bolla tankar med oss om ditt nästa steg i studierna. Utöver det hjälper vi dig också med praktisk jobbsökning: hur du kan göra en praktik- eller jobbsökningsplan, utforma dina jobbsökningsdokument och kartlägga olika arbetssökningskanaler. Boka tid för individuell vägledning på centret eller online via vår elektroniska bokningskalender Extern länk.

Vi ses på karriärcentret!
Karriärcenter teamet Elena, Inga, Meggi och Ulla