Vill du ta en extra kurs som stöder det du lär dig under din utbildning? Eller kanske bredda dina kompetenser med ett helt annat ämnesområde? Förbättra din studieteknik eller lära dig om vad som kommer att krävas i arbetslivet i framtiden? Som student på Arcada har du möjlighet att gratis registrera dig på LinkedIn Learning!

LinkedIn Learning erbjuder en digital utbildningsplattform med över 16 000 kurser. Dessa kan du ta del av för att utveckla och bredda dina egna kompetenser – helt enligt eget intresse och i din egen takt.

På plattformen hittar du ett stort utbud av kurser inom business, teknologi och kreativitet. Du kan välja mellan att ta en hel kurs eller titta på enskilda videon. Kurserna är upplagda så att det gynnar alla, oavsett bransch och karriärmålsättningar.

Aktivera ditt LinkedIn Learning-konto här Extern länk och kolla in kursutbudet! Efter att du klickat på länken kan du logga in med dina Arcada inloggningsuppgifter.

På Start kan du bekanta dig med LinkedIn Learning. Vid frågor är du välkommen att kontakta Filip Levälahti, nätpedagogisk specialist på Arcada.