Känner du någon ung person i åldern 18 – 29 år som har höga prestationskrav, upplever känslor av otillräcklighet eller kunde må bra av att få kamratstöd av andra vid en livsförändring?

Vi på HelsingforsMission vill gärna berätta för dig om att vi för tillfället söker nya deltagare till vår Jag räcker till - grupp Extern länk som börjar onsdagen den 27.9.2023. Gruppen träffas på plats på Albertsgatan 33 varje onsdag under sex veckor kl. 15.30 – 17.30 fram till den 1.11.2023.

Jag räcker till grupperna är en etablerad kamratstöds - verksamhet för att främja ungas självmedkänsla. Grupperna är konfidentiella kamratstödsgrupper för personer i åldern 18–29 och leds av två yrkeshjälpare. Att tala i grupp är ett sätt för unga att bearbeta sin livssituation. Att höra om andra deltagares erfarenheter och känslor kan hjälpa en att förstå sin egen situation bättre. En grupp kan ofta också erbjuda igenkänningsupplevelser och stöd vid livsförändringar.

Mera information om gruppen och tidsbokningskalender hittas på HelsingforsMissions webbsida:

https://www.helsinkimissio.fi/sv/for-unga/grupper/ Extern länk

Under varje gruppträff använder vi oss av självhjälpsboken Jag räcker till – en guide till självmedkänsla som även går bra att använda individuellt. Du kan ladda ner boken gratis här:

https://www.helsinkimissio.fi/sv/for-unga/jag-racker-till-guide/ Extern länk

Med vänliga hälsningar,

Heidi Östling

Sakkunnig inom ensamhetsarbete/Yksinäisyystyön asiantuntija

Krisarbetare/Kriisityöntekijä

GSM 0447635742

E-post: heidi.ostling@helsinkimissio.fi