Svarstiden har förlängts till 6 oktober.

Vi vill påminna er om att ni har möjlighet att dela med er av era upplevelser och åsikter kring jämställdhet och likabehandling på Arcada genom att svara på vår enkät. Svarstiden har förlängts till den 6 oktober 2024, så om ni ännu inte har hunnit svara har ni nu ytterligare tid. Era röster är oerhört viktiga för oss, och vi vill säkerställa att vi utvecklar en plan som speglar studenternas önskemål och behov.

Vad innebär jämställdhet och likabehandling?
Jämställdhet handlar om att alla, oavsett kön, ska ha samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter inom alla områden i livet, inklusive utbildning. Likabehandling innebär att alla ska behandlas med respekt och utan diskriminering, oavsett bakgrund, etnicitet, religion, funktionsvariation, inlärningssvårighet eller sexuell läggning. Att främja jämställdhet och likabehandling på Arcada kan innebära en tryggare studiemiljö, större möjligheter att komma till tals, och ett klimat där alla känner sig välkomna och respekterade.

Genom att delta i enkäten bidrar ni till att vi får en tydligare bild av hur ni upplever dessa frågor och hur vi kan förbättra dem. Tack för att ni tar er tid att dela era erfarenheter och tankar med oss!

Svara på enkäten här Extern länk.