Picture of Rahul Pardasani

Varmt välkommen till den andra Job Sprint sessionen ‘’How to build your personal brand on LinkedIn’’ den 31 oktober. Genom att delta i detta evenemang kommer du att få de färdigheter och kunskaper som behövs för att öka din professionella närvaro på LinkedIn. Detta evenemang kommer att ge dig möjlighet att få ut det mesta av ditt personliga varumärke på världens största professionella nätverk. Evenemanget hålls på engelska.

Varmt välkommen till den andra Job Sprint sessionen ‘’How to build your personal brand on LinkedIn’’ den 31 oktober. Möt vår gästtalare Rahul Pardasani, Talent Acquisition Lead på Carbo Culture:

Rahul Pardasani har en bakgrund inom media och projekt för social påverkan. Han övergick till Talent Acquisition när han ledde ett program som hjälpte invandrare att hitta jobb i det nordiska startup-ekosystemet. Under de senaste 6+ åren har han främst arbetat med att stödja tillväxtföretag inom teknik för att stärka talangpipelines, optimera TA-strategi och har även varit involverad i olika initiativ inom personalprocesser och kulturbyggande i organisationer.

Vilka är byggstenarna för en stark LinkedIn-profil?

Det här är din chans att bygga upp din LinkedIn-profil med hjälp av en expert på Talent Acquisition. Under denna Job Sprint-session får du tips om hur du bygger upp ditt personliga varumärke på LinkedIn.

Genom att delta i detta evenemang kommer du att få de färdigheter och kunskaper som behövs för att öka din professionella närvaro på LinkedIn. Detta evenemang kommer att ge dig möjlighet att få ut det mesta av ditt personliga varumärke på världens största professionella nätverk. Evenemanget hålls på engelska. Evenemanget är kostnadsfritt men förutsätter en förhandsanmälan före 29.10. Vänligen anmäl dig till evenemanget via denna länk Extern länk. Gå inte miste om denna möjlighet!

När? Tisdagen den 31 oktober 2023 kl. 16:00-17:30

Var? Karriärcentret, Arcada, Jan-Magnus Janssons plats 1, 00560 Helsingfors

Välkommen!

Karriärcenter Team

Spara datumet! Vår nästa Job Sprint nätverksträff kommer att vara den 14 november.

Datum

Plats

Karriärcentret, Arcada