Onsdagen den 19 april kl. 12-14 ordnas en minimässa på stora torget för alla studeranden! Välkomna att diskutera med våra gäster och husets eget folk om psykisk hälsa och välmående.

DAGEN FÖR PSYKISK HÄLSA BLAND STUDERANDE

19. 4 kl.12-14, Stora torget

Arcada är i år med i kampanjdagen som annordnas av OPHY – nätverket för studerandes välmående. På kampanjdagen lyfts studerandes psykiska hälsotillstånd upp och främjandet av den psykiska hälsan diskuteras. Arcadas studentvålmåendeteam ordnar en minimässa med deltagare och gäster från
Sveps, FinFami, SHVS, Luckan, Helsinki missio, Helsingfors församling, Karriärcenter Arabia och Arcadas vägledningstjänster. På mässan finns det möjlighet att gå och diskutera med representanterna och deltagarna och kanske testa på lycko-hjulet! Kaffe finns det också för den som önskar.

Årets tema handlar om måttfullhet. Vardagen för studeranden är fylld av prestationer både i skolan, hemmiljön och under fritiden, vilket kan vara belastande och orsaka press och stress.

Vi vill uppmuntra alla till att stanna upp och fundera på hur vi själva kan göra livet mer måttfullt och diskutera saken tillsammans med andra!

Hjärtligt välkomna att besöka stora torget! Vi ses där!