Arbetslivstillfälle med Helsingfors stads social- och hälsovårdssektor, läkare och sjukskötare står och diskuterar

Är du studerande eller arbetssökande inom social- och hälsovård? Funderar du på vad du ska göra efter att du blivit färdig? Behöver du ett sommarjobb eller tips på hur du skall söka?

Välkommen till arbetslivstillfället med Helsingfors stads social- och hälsovårdssektor tisdagen den 8 februari kl.16.00-17.00. På plats är rekryteringskonsulten Alexandra Holmström för att berätta om karriär- och sommarjobbsmöjligheterna på Helsingfors stad samt hälsovårdaren Ellen Lillkaas från Drumsö mödra- och barnrådgivning som berättar om sitt arbete och sin karriärväg.

Evenemanget ordnas online via Teams och är riktat till alla som är intresserade av social- och hälsovårdssektorn, både unga och vuxna. Du kan delta var du än befinner dig i Svenskfinland.

Förhandsanmäl dig här: https://forms.gle/uPUSsBZEAMRokxdA8 Extern länk.

Innan evenemanget kan du bekanta dig med några social- och hälsovårdsprofessionellas karriärberättelser. Du hittar berättelserna på Karriärcenter Arabias webbsida Extern länk och Instagram.

Efter evenemanget kan du hämta upp en Helsingfors goodie-bag från karriärcentret i Arcadas utrymmen.

Bekanta dig med Helsingfors stad som arbetsgivare här: https://www.hel.fi/sv/social-och-halsovardstjanster/kom-och-jobba-hos-oss Extern länk

Varmt välkomna med!

Datum

Plats

Teams