Registrera din praktik i vår mobilitetsdatabas genast när du har ett underskrivet praktikavtal. Om du inte har ett praktikavtal ännu och inte vet hur du ska gå tillväga kan du läsa första punkten på sidan Kom ihåg inför praktik utomlands.

Det är extra viktigt att du registrerar din utlandspraktik så snabbt som möjligt om du lyfter studiestöd under utlandsvistelsen, men uppgifterna behövs även för att vi ska kunna rapportera korrekta uppgifter till myndigheterna. Du ska bifoga ditt praktikavtal när du registrerar din utlandsperiod.

Gör så här:

  1. Skapa ett konto i MoveON. Ditt användarnamn skall vara din Arcada-e-postadress. Lösenordet skall vara minst 8 tecken med minst en siffra och ett specialtecken.
  2. Fyll i formuläret. Läs instruktionerna som finns i MoveON. Du kan fylla i formuläret i egen takt, dvs spara och fortsätta fylla i det vid ett senare tillfälle.
  3. Ladda upp bilagan i PDF-format.
  4. Skicka in din registrering. Klicka submit när du är klar.

Om du har frågor om registreringen i MoveON eller behöver göra ändringar i uppgifterna efter det att du skickat in blanketten, vänligen kontakta international@arcada.fi