Det kan kännas både obekvämt och skrämmande att hålla en presentation och samtidigt kan det se så naturligt och avslappnat ut när andra gör det. Men med de rätta verktygen och övning kan du också hålla presentationer som ett proffs – kom med på Arcadas ambassadörsskapskurs i augusti 2019!  
 
VAD
En intensivkurs i presentationsteknik och samtidigt en utbildning om Arcada och högskolans utbildningsutbud, för att bli en Arcadaambassadör.

Låt dig inspireras, utmanas och tränas i presentationsteknik tillsammans med såväl Arcadas egna experter som de utomstående experterna Sonja Ahlfors (konstnär), Joanna Wingren (konstnär) och Björn Stenholm (utbildare). 

Kursen går under valbara breddstudier och ger fem (5) studiepoäng
 
VARFÖR
För att vässa din presentationsteknik och lära dig stå framför en publik i olika situationer och samtidigt bli en Arcadaambassadör som representerar högskolan under skolbesök och mässor etc. Som en del av kursen förväntas du göra minst tre uppdrag (i par tillsammans med en annan ambassadör). För uppdragen utbetalas arvoden. 

NÄR
26-30.8 förmiddags- och eftermiddagspass (kl. 9.30-11.30 och 12.30-15.30) 
12.9 presentationsteknik på finska eller engelska (kl. 16-18)
26.9 avslutande träff (kl. 16-18)
 

Anmäl ditt intresse till kursen genom att mejla marknadsföringsspecialist Nathalie på Arcadas kommunikationsenhet: nathalie.edman-koskell@arcada.fi. Det finns ett begränsat antal platser på kursen.