Läs språkkurser online (Kivako-projektets pilotkurser)

Arcadas studenter har nu möjlighet att gå digitala språkkurser som ordnas inom Kivako-projektet under höstterminen. Språken som erbjuds är bland annat ryska, franska spanska, kinesiska och japanska. Kurserna är värda 3-5 studiepoäng. Vi har en plats till var och en av dessa språkkurser av högskolornas gemensamma språkutbud. Överblivna platser lottas ut bland intresserade.

Vill du läsa främmande språk på Hanken?

Arcada samarbetar tillsammans med Hanken för att kunna erbjuda ett bredare utbud av språkkurser. För tillfället erbjuds kurser i följande främmande språk:

Skrivverkstäder på svenska, finska och engelska online

Medan Arcadas campus är stängt ordnas skrivverkstäderna på svenska, finska och engelska på distans:

 

Skrivverkstäderna på svenska tisdagar kl. 15–17, på distans via Zoom: 

https://arcada.zoom.us/j/737827678?pwd=VWszOFRkQW1uQ3NYZSs0T0dFUWNsUT09

Meeting ID: 737 827 678

Password: 001925

 

Tisdagen den 24 mars är det Barbara Huldén som håller skrivverkstad, tisdagen den 30 mars Magdalena Sandell och tisdagen den 6 april Kaj Eklund.

Välkommen på vårens uppesittareftermiddag!

Skriver du examensarbete eller kämpar du med annan skriftlig uppgift? Upplever du att allt för mycket av din tid går år till att stressa med rättstavning, lösa tekniska problem eller är prokrastinering din bästa fiende?

Välkommen på Arcadas uppesittareftermiddag som i vår ordnas onsdag 18.3 kl. 14-17 i biblioteket. Uppesittareftermiddagen har blivit en tradition där personal från Arcadas olika enheter finns tillgängliga för att hjälpa studenter vidare med sina arbeten. Du får hjälp med bl.a.:

Läs språkkurser online

Arcadas studenter har nu möjlighet att gå digitala språkkurser som ordnas inom Kivako-projektet under vårterminen. Språken som erbjuds är bland annat ryska, spanska och japanska och kurserna är värda 3-5 studiepoäng. Vi har en plats till var och en av dessa språkkurser av högskolornas gemensamma språkutbud. Överblivna platser lottas ut bland intresserade.

Anmälningstiden är 13-22.1.2020 och frågor kan riktas till kivako@haaga-helia.fi. Se mer info i bilagan (på finska - kurserna kräver viss förståelse av finska).

Språkstöd våren 2020

Kom och få stöd för ditt skrivande (examensarbete, längre rapporter och övningsarbeten) under själva skrivprocessen! Sök upp oss redan medan du jobbar med din text! Vi har inte möjlighet till språkgranskning i efterhand!

Skrivverkstad på svenska

Tisdagar klockan 15-17 under perioden 14.1 – 12.5  i rum B323. Handledare Kaj Eklund, Barbara Huldén och Magdalena Sandell.

Apua suomen kielen Käyttöön

Information om studier i främmande språk 2.9

Intresserad av att studera språk? Språklärare från Hanken kommer till Arcada måndagen 2.9 för att informera om studier i främmande språk.

Tid och plats: 2.9 kl 12-13 i rum F143.