Är du också stolt över Arcada som studieval? Vill du finslipa din presentationsteknik? Är du sugen på att jobba med att marknadsföra Arcada? Då är du redo att bli en ambassadör för högskolan!  

Studenter från ambassadörsutbildningen 2019

  
VAD 
En två dagars intensivutbildning i presentationsteknik och samtidigt en utbildning om Arcada och högskolans utbildningsutbud, för att bli en finslipad Arcadaambassadör. Låt dig inspireras, utmanas och tränas i presentationsteknik tillsammans med Arcadas egna expert Kaj Eklund och konsult och utbildare Björn Stenholm. Den här utbildningen ordnas på svenska (vi är i startgroparna med motsvarande ambassadörsnätverk också för de engelskspråkiga utbildningarna och återkommer med information om det i ett senare skede).
  
VARFÖR 
Du vässar din presentationsteknik och stärker din förmåga att stå framför publik i olika situationer. Samtidigt blir du en Arcadaambassadör som representerar högskolan genom att besöka skolor, ta emot besöksgrupper, delta i mässor samt genom att marknadsföra högskolan på våra egna evenemang och i våra sociala medier. Majoriteten av uppdragen sker under tidsperioden oktober-mars. För besöksuppdrag och mässdeltagande utbetalas arvode och du får ett arbetsintyg över dina insatser som ambassadör. 

TID & PLATS 
26-27.8.2020 klockan 9.00-16.00 med lunchpaus, i Oasis (C350) 
  

Är du redo att bli en av högskolans ambassadörer? Kul! Frågor och anmälan riktas till Arcadas kommunikationsenhet på communications@arcada.fi (kontaktperson Nathalie Edman-Koskell).