Är du Arcadas nya studentambassadör?

Är du stolt över Arcada som studieval? Är du sugen på att jobba med att marknadsföra Arcada och träffa nya vänner? Då är du redo att bli en av våra nya ambassadörer under läsåret 2021–2022! Du hinner ännu anmäla dig till ambassadörsutbildningen 14-15.10!

Välkommen på inskription 1.9.2021!

Vi önskar alla studenter välkomna att delta i öppningen av läsåret under Arcadas virtuella inskriptionsfest onsdagen den 1 september kl. 15.00. Festen är även startskott för Arcadas 25-års jubileum! Kom med och njut av musik, hälsningsord samt ett festtal av undervisningsminister Li Andersson.

Covid-19: Precisering av anvisningar fram till 31.8.2021

Arcadas campus öppnar 9.8. Med anledning av den ökade smittspridningen i samhället, rekommenderar vi att enbart besöka campus i samband med kursaktiviteter och för ärenden som inte går att sköta online. Vi fortsätter följa med myndigheternas rekommendationer och uppdaterar högskolans anvisningar vid behov. Vi vill särskilt understryka hur viktigt det är att alla som bara kan låter vaccinera sig så snabbt som möjligt.

Viktig information om studieperiod 1 hösten 2021 

Det senaste året har varit utmanande på många sätt, inte minst för alla studenter. På grund av coronapandemin tvingades högskolan flytta så gott som all verksamhet online. Vi förstår att det för många har varit väldigt tufft att inte få vistas på campus. Som tur kan vi konstatera att vi äntligen börjar se ljuset i tunneln.

Välkommen med på valpanel 28.4!

Arcada studerandekår - ASK ordnar valpanel onsdagen 28.4 kl 13:00 på Youtube, välkommen att följa med streamen live eller så kan du se på den i efterhand!

Nationell enkät om distansstudier för yrkeshögskolestuderande

Arcada studerandekår - ASK med Finlands studerandekårers förbund SAMOK och de övriga yrkeshögskolornas studerandekårer genomför tillsammans en enkät om distansstudier vars syfte är att samla in information om yrkeshögskolestuderandenas erfarenheter under coronaviruspandemin. Med hjälp av informationen vi får in genom enkäten kan vi påverka yrkeshögskolornas verksamhet och kommunicera om yrkeshögskolestuderandenas behov och hur de kan uppfyllas gentemot beslutsfattare och media.

Corona-enkäterna presenteras

Undrar du vad utfallet blev av de "Corona i backspegeln"-enkäter som du kanske besvarade i maj och december i fjol?