Majoriteten av restriktionerna har nu avvecklats och nu återupptar vi steg för steg undervisningen på campus. Följ med dina egna kurser för detaljerad information om vilka aktiviteter som sker på campus. Välkommen tillbaka!

För dig som studerar på en utbildning med s.k. dagstudier (= så gott som alla bachelorutbildningar) så trappas närundervisningen och aktiviteterna på campus upp steg för steg under vårterminen. Varje studentgrupp kommer att ha läraktiviteter på campus. Utbildningar som går online eller som flexibla studier fortsätter oförändrat.

För närundervisningen gäller:

  • Som student förväntas du delta i undervisningen, förutsatt att du är frisk.
  • Kom ihåg att bära munskydd på campus och iaktta god handhygien.

Kom igång på campus!

Ge dig själv tid att bekanta dig med campus och dina studiekompisar. På andra våningen finns Arcadas Info. Dit kan du alltid vända dig om du är osäker på hur du hittar rätt. Senast nu lönar det sig också att ta i bruk appen Tuudo – din egen överlevnadsguide på Arcada.

Det är glädjande att äntligen kunna återgå till campus i bredare utsträckning. Verksamheten på campus är möjlig genom att vi fortsätter iaktta försiktighetsåtgärder så som tillräckliga avstånd, handtvätt och användning av munskydd. Den viktigaste grundprincipen är ändå att stanna hemma om man har förkylningsliknande symtom.