Pandemiläget har förbättrats och restriktionerna i samhället avvecklas. Verksamheten på Arcada följer samma utveckling och vi välkomnar både studenter och personal tillbaka till campus.

I mars återgår vi till en vardag där vi i allt större utsträckning möts och erbjuder undervisning på campus igen.

Undervisning

Från och med period 4 siktar vi på att öka mängden närundervisning för alla studentgrupper. Inom alla utbildningar görs som bäst en kartläggning av vårens studieenheter och undervisningstillfällen. När kartläggningen är genomförd kommer närmare riktlinjer gällande undervisningen att publiceras på Start vecka 9.

Målet är att kunna erbjuda en så normal studievardag som möjligt med undervisning och läraktiviteter på plats. Naturligtvis tar vi också tillvara de goda digitala material och praktiker vi utvecklat under pandemin – men nu lägger vi fokus på att mötas på riktigt.

Kolla Start, itslearning och din Arcada-mejl för uppdateringar om hur undervisningen inom de enskilda kurserna genomförs. Följ även aktivt med Start för den senaste informationen om återgången till campus.

Allmänt

På campus fortsätter vi använda ansiktsmask alltid då vi rör oss i huset - i enlighet med regionala rekommendationer.

Kom ihåg att följa allmänna hygienkrav. Vi är noga med handhygienen och håller tillräckliga avstånd och kommer inte heller sjuka till campus.

Lunchrestaurangen öppnar igen den 1.3.

Vid frågor eller funderingar om din utbildning kan du kontakta din amanuens. Om du känner oro inför att vistas på campus får du gärna kontakta vårt team för studentvälmående.