Börja det nya året med flera intressanta nätverks- och arbetslivsevenemang! Arcadas Meet and greet-sessioner online sammanför dig med spännande företag.

På grund av det försämrade coronaläget har det skett en del förändringar gällande My Future Work-evenemangen i januari. De flesta evenemang kommer att ordnas online, för att kunna garantera trygga möten mellan företag och studenter.

I januari kan du träffa arbetslivskontakter på våra Meet & Greet-sessioner som ordnas online. Under varje session deltar företag som presenterar sig själva och sina rekryteringsbehov. Du har möjlighet att ställa frågor.

Arcada ordnar två Meet and greet evenemang online tisdagen den 25 januari 2022. Alla studenter är välkomna att delta i alla evenemang, även om de är grupperade enligt tema.

  • Kl. 15-17: Kultur, digitalisering och ekonomi
  • Kl. 15-17: Hälsa, samhälle och vård

Minimässan och frukostminglet som skulle ordnas på plats på Arcada är tyvärr inställda och ersatta med Meet and Greet online.

Därtill ordnas följande evenemang:

17.1.2022 kl. 15-16: Webinar: Using your international background as a selling point. För internationella studenter intresserade av den finska arbetsmarknaden.

18.1.2022 kl. 12-15: CV check-in

19.1.2022 kl. 9-11: Flash mentoring, där studenterna i grupp får träffa Arcadas alumner för att diskutera arbetsliv och karriär. Inhiberas och ordnas senare under våren!