Uppdaterad rekommendation om munskydd på Arcada

Arcada rekommenderar fortfarande användning av munskydd på campus. Rekommendationen gäller specifikt i utrymmen där det vistas många människor och i situationer där säkerhetsavstånd inte kan upprätthållas.

Livechatten är lanserad

Nu kan du som student chatta med biblioteket och enheten för vägledning och studentvälmående i realtid.

Arcada inleder samarbetsförhandlingar

Styrelsen för Yrkeshögskolan Arcada Ab har fattat beslut om att inleda samarbetsförhandlingar med hela personalen. Beslutet fattades på basis av behovet att strömlinjeforma organisationen och verksamheten samt anpassa den till den ekonomiska utveckling yrkeshögskolan står inför. Under hela processen och efter att förhandlingarna avslutats kommer all verksamhet, inklusive kurserna och undervisningen att fortsätta som vanligt.

Arcadas insamling för de bostadslösa

De bostadslösas natt uppmärksammas den 17 oktober och är en årlig temadag som fokuserar på fattigdom och social utslagning. Arcada organiserar en insamling för de bostadslösa i samarbete med Vailla Vakinaista Asuntoa VVA ry.

Coronavaccination av studerande i Helsingfors

Alla studerande som bor och studerar i Helsingfors kan få sitt vaccin i Helsingfors. Utbytesstuderande vaccineras också i Helsingfors. En hög vaccinationstäckning garanterar att studerandena kan fortsätta i närundervisning och delta i viktiga evenemang.

Arcadas campus är öppet och undervisningen inleds som planerat

Det har blivit dags att inleda ett nytt läsår tillsammans och vi vill önska er alla en inspirerande och trygg studiestart! Arcadas campus är nu öppet igen och alla tjänster finns tillgängliga, som lunchrestaurang, bibliotek, väglednings- och stödtjänster.