Underhållsarbete på Start 28/10

På grund av planerat underhållsarbete kommer vissa av Arcadas webbsidor vara onåbara ett tag torsdagen 28:e oktober 16:00 - 17:00.

Problem med itslearning

Sedan igårkväll har flera haft problem att se korrekta sidor på itslearning. Detta borde fungera nu. Har ni fortfarande problem kan ni pröva med att tömma cachen på webbläsaren. Se instruktioner nedan. Använder ni en app (på mobilen) så kan det löna sig att logga ut och in.

Skapar du Zoom-möten?

Den 26 mars kl. 16.00 övergår våra Zoom licensen till On-prem licenser. I och med detta slutar möjligheten att kunna banda mötena direkt i molnet.

Bluffmejl i farten

Under de senaste dagarna har många fått ett bluffmejl där avsändaren påstår sig ha brutit in sig i din dator. I dessa så kallade utpressningsbedrägerier påstår sig bedragaren ha filmat dig med skadlig programvara installerad på din dator och försö

Logga in på itslearning

I och med migreringen över helgen tycks länkarna till itslearning slutat fungera. Tills vi får det att fungera kan du logga in på sidan. 

Itslearning och samtycke att överföra information

När du loggar in på itslearning händer det att sidan ber dig om samtycke att överföra personlig information, som t.ex. e-postadress. I detta fall är det bara att acceptera och fortsätta inloggningen till itslearning.