Perlego webinar for students at the department of Business Management and Analytics

Dear students at the degree programmes in Företagsekonomi, Informationsteknik and International Business, 

I'm Alberta, Perlego's Account Manager for Arcada. We are excited about our partnership and want to make sure it's a success.

We offer three sessions. Choose the session that suits you best and join us! 

Agenda:

- Quick introduction

- Demo of the platform

- Q&A"

Nu kör workshopparna inom My Future Work igång

Den 18-20 januari arrangeras tre olika workshoppar inom evenemnaget My Future Work 2021. Häng med och få ny kunskap inom nätverkande och Arcadas nya onlineverktyg Job Portal! Alla workshoppar arrangeras på engelska via Zoom och du behöver inte anmäla dig i förväg.  

Kivako-projektets språkkurser och Unitandem under våren 2021

KiVAKO-projektets pilotkurser våren 2021

Kivako-projektet som finansieras av Undervisnings- och kulturministeriet piloterar kurser i främmande språk på 3–5 sp som nätstudier på DigiCampus-projektets Moodle-plattform.

Anmälningstiden till kurserna är 13 – 20.1.2021. Varje högskola som är med i Kivako har en plats per kurs. Platserna lottas bland dem som har anmält sig.

Meet & Greet – för studenter inom företagsekonomi och IT

Tisdag 12.1.2021 kl. 13 får du som studerar företagsekonomi eller IT chansen att träffa representanter från Crosskey, Intrum, Trainers house, Helsingin Seudun osuuspankki och Tradenomiliitto TRAL i årets första My Future Work-evenemang online. My Future Work är Arcadas årligen återkommande rekryterings- och nätverksevenemang där du som student får träffa arbetsgivare och knyta kontakter – i år via Zoom.

Vill du studera främmande språk?

Arcada samarbetar med Hanken för att kunna erbjuda ett bredare utbud av språkkurser. Under våren erbjuds kurser i följande främmande språk på Hanken:

Du har väl besvarat enkäten om distansstudier?

Besvara vår enkät och delta i utlottningen av ett 50€ presentkort till Wolt! Enkäten stängs den 28.12.2020 kl. 9.00.

Bästa student,
För att ta vara på studenternas och personalens erfarenheter av distansstudier och -arbete genomförde Arcada en webbaserad enkät i våras. TACK till alla dem som svarade då!

Hösten har inneburit distansstudier och en massa osäkerhet, och av den anledningen kommer vi nu att följa upp vårens enkät. Vi vill få en bättre uppfattning om:

Viktigt meddelande om höstens studier för studenter på Institutionen för Ekonomi och affärsanalys

Bästa studenter,
 
På grund av det oklara läget just nu vill vi i detta skede meddela er att vi planerar att höstens undervisning huvudsakligen kommer att ske online. På grund av att vår institution har stora grupper under föreläsningarna kommer vi, som läget ser ut idag, att under hösten erbjuda online föreläsningar. Föreläsningarna kommer dock att hållas enligt läsordningen och vi förutsätter att ni, studenter, deltar aktivt.