På Arcada fortsätter vi firandet av vårt 25-årsjubileum med ett livestreamat forskningsseminarium om beteendeförändring den 24 november. Kom med och bekanta dig med forskning på Arcada!

Hur kan vi utnyttja beteendeförändringstänket gränsöverskridande? I seminariets keynoteanförande tar professor Anne Söderlund fasta på hur hälsorelaterad beteendeförändringsforskning kunde öka effekten av åtgärder som görs inom andra branscher såsom ekonomi, energi och AI. Anne Söderlund är professor i fysioterapi vid Mälardalens högskola och affilierad professor vid Arcada.

Under paneldiskussionen fortsätter vi nysta i temat med Arcadas experter inom olika branscher.

Välkommen att följa med forskningsseminariet på Zoom här! Extern länk Webbinariet är öppet för alla och kräver ingen förhandsanmälan. Du kan ställa frågor i chatten.

Program:

10:00-10:30 Keynote: Vilka möjligheter finns att generalisera resultat från hälsorelaterad beteendeförändringsforskning – var befinner vi oss i dag? Anne Söderlund.

10:30-11:30 Panel: Behovet av att integrera beteendeförändringsforskning från hälsa och välfärd med forskning inom andra områden. I panelen medverkar:

  • Anne Söderlund, professor i fysioterapi, Mälardalens högskola. Affilierad professor, Arcada
  • Christa Tigerstedt, lektor i företagsekonomi, Arcada. Expertområde: sociala robotar och AI.
  • Susanne Ådahl, forskare, Arcada. Expertområde: medicinsk antropologi, servicedesign, user-centered planning.

Evenemanget genomförs på svenska. Om du har frågor gällande evenemanget, vänligen kontakta E-post:E-post: elina.sagne-ollikainen@arcada.fi.

Datum

Plats

https://arcada.zoom.us/j/64821012095