Hej! Vi är tredje årets studerande inom idrott-och hälsopromotion från Arcada.

Vi kommer att erbjuda en möjlighet till öppna och avslappnade ”kaffe”-chattillfällen som heter Coffee Break with Friends för Arcadas studenter. Teman som diskuteras är allt från stresshantering, tidsanvändning till tips och råd gällande motion och träning. Förstås är chattillfällena öppna för vad som helst du vill diskutera om och så har vi aktivitet under tillfällena, som t.ex. Kahoot-quiz. Vi kommer att erbjuda även pausgymnastik och Mindfulness-pauser via Arcada HealthBooster Teams gruppen för Arcadas studerande. 

Vi alla är väldigt positiva, sportiga personer som strävar efter att hjälpa just dig till vår bästa kunskap och samt ge er, studerande, en möjlighet att få kontakt med andra studerande under dessa annorlunda tider. Dessa tjänster kommer att ske för det mesta på svenska. Vi kommer att ha tillfällen där man kan diskutera på engelska och kommer att informera om dessa tider skilt. 

När?
- Coffee Break with Friends: Våren 2021, start 15.3.2021 klockan 14-14:30
- Pausgymnastik och Mindfulness, start torsdag 11.3.2021 (se tidtabell i bilden)

Var?
- På Arcada HealthBooster Teams-gruppen för studerande. Kom med här!

Var vänlig och svara anonymt på enkäten för att rösta på olika diskussionsämnen du vill ”chatta”/diskutera om och/eller ställ ditt eget önskemål!

BYOC (Bring your own coffee)!

 

Alla är välkomna med! hoppas vi ses!

Janna, Mirva, Linnéa, Emma & Alexandra

välkommen med
pausgympa