My Future Work

Tisdag 19.1.2021 kl. 14 arrangeras en av våra workshoppar inom My Future Work 2021. Detta evenemang arrangeras på engelska och är öppet för alla studenter. Du behöver inte anmäla dig för att delta – klicka bara på Zoom-länken när workshoppen börjar!

Det är inte ovanligt att internationella talanger får kämpa mer än lokalbefolkningen för att hitta ett jobb, även om en internationell bakgrund ofta innebär ett mångkulturellt nätverk och kunskaper som arbetsgivare suktar efter. Tricket är att kunna reflektera över sina egna kunskaper och föra fram dem på rätt sätt.

Program:

  • Kunskap som utvecklas genom interkulturella samarbeten
  • Fördelen med internationella erfarenheter  
  • Paketera dina kunskaper
  • Kartlägg din unikhet  
  • Storytelling

Presentatör: Sandra Slotte
Sandra arbetar på Arcada som ansvarig för hållbart karriärstöd. I sitt dagliga arbete jobbar Sandra med anställningsbarhet, mjuka färdigheter och internationalisering. Hon är involverad i flera initiativ inom systematiskt förändringsarbete i Finland med syftet att främja inkluderingen av internationella talanger och deras möjligheter att få anställning på arbetsmarknaden.

Delta i evenemanget via Zoom
Möte ID: 676 9752 8802
Nyckeltal: 369217

Om du har problem med Zoom-länken, vänligen kontakta Sandra Slotte på sandra.slotte@arcada.fi.

My Future Work är Arcadas årligen återkommande rekryterings- och nätverksevenemang där du som student får träffa arbetsgivare, knyta kontakter och lära dig använda olika arbetslivsverktyg med hjälp av våra workshoppar. I år arrangeras My Future Work via Zoom.