Hösten är ett ypperligt tillfälle att njuta av den vackra naturen och de varma solstrålarna. Därmed utmanar vi på Arcada och ASKen alla med i årets nationella  "Kävelykilometrikisa" (Promenad Kilometerkampen) som en fortsättning på cykelkampen vi hade i somras. I denna motionskampanj samlar Arcadas lag in kilometrar tillsammans och tävlar skojfullt mot andra organisationer i Finland under tiden 1.9.-31.10.2020. Du kan skriva in allt du gått eller löpt utomhus under dagen i minuter och/eller kilometrar.

Vi på Arcada tävlar som ett lag, men i slutet av kampanjen delar vi ut pris för de aktivaste studeranden och medarbetare separat!

Så här kommer du med i Arcadas lag:

1) Laga en profil här: https://kavelykilometrikisa.fi/accounts/register/ Extern länk
(Tyvärr finns information endast på finska i år. Ifall du har frågor kan du kontakta maria.nygard(a)arcada.fi för detaljer)

2) Arcadas lag heter: Arcada2020

3) Skriv in dina kilometrar! Du kan skriva in det du gått sedan 1.9.2020, så gräv gärna fram information ifall du har haft en stegmätare eller dylikt i användning sedan början av september.

4) Uppmuntra en kompis eller två med! Kanske du kan utmana din lärare? :)

Att promenera är ett effektivt sätt att ta hand om hälsa och välbefinnande samt bygga på konditionen. Att gå är också utsläppsfritt och hjälper till att förhindra klimatförändringen om du reser till fots istället för bil eller buss. 

Värm upp benen, nu går vi!

Promenad tillsammans