I enlighet med myndigheternas riktlinjer gällande coronaviruset kommer Arcada att skjuta upp examensceremonin som skulle ha ägt rum den 12 juni 2020. Istället kommer examensceremonin att hållas den 2 september 2020 i samband med att högskolan firar inskription av det nya läsåret 2020–2021. 

För att stöda myndigheternas arbete i att förhindra smittspridningen hålls inte examensceremonin som planerat den 12 juni. Vårterminens examinander kommer istället att firas i samband med högskolans inskription den 2 september 2020. Festligheterna kommer att innehålla öppning av det nya läsåret, tal, alumn- och examinandhälsningar samt utdelning av examinandernas gratulationsbrev, följt av musik och mingel. Vi hoppas att alla ni som planerat att delta i juniceremonin kommer med och firar den 2 september istället.  

Examensceremoni och inskription
Tid: 2.9.2020 kl. 15.00
Plats: Stora torget, Arcada
Mer information och anmälan följer (alla vårens examinander får inbjudan per e-post). 

För vårens examinander som inte är kvar i Helsingfors i september eller av annan orsak inte har möjlighet att delta i festligheterna då, ordnar högskolan ett tillfälle vid den ursprungliga tidpunkten 12.6.2020 kl. 15.00 då man kan komma och motta sitt gratulationsbrev av rektor Mona Forsskåhl. Vänligen kontakta E-post:communications@arcada.fi om du önskar delta i tillfället (med reservation för ändringar pga coronasituationen). 

För frågor kontakta E-post:communications@arcada.fi 
 

Datum

Plats

Stora torget