Kära studenter,

Snart är det jul igen ... och som ni vet så kan det vara en svår tid för många personer eller familjer. Förra året samlade Nursing studenterna in flera IKEA påsar fulla med saker som vi donerade till välgörenhet. I år utmanar vi alla studenter på Arcada att delta i ett kollektivt försök att göra den kommande julen till en bättre upplevelse för många.

Ni vet hur julkalendrar fungerar ... varje dag öppnar du en låda för att avslöja en överraskning ... Vi tänkte ha en omvänd kalender och hoppas att det i stället varje dag ges något till insamlingen. Gåvorna kommer att doneras till välgörenhet via Apuna ry hjälpgruppen och Frälsningsarmén.

Föremål som är bra att donera är matvaror med lång hållbarhetstid (te, kaffe, kex, godis etc.), personlig hygienartiklar (schampo, tvål, tandkräm etc.), kläder, böcker, tidskrifter, spel, ljus, hund och kattmat osv. Gåvor / leksaker för barn uppskattas mycket. Dina donationer kan packas in om du vill, men då måste du lägga till en lapp som förklarar vem gåvan är lämplig för (t ex tjej 4-6 år, vuxen kvinna / man etc.). Kom ihåg att gåvorna skall vara nya, inte använda.

Tiden för insamling av donationerna är från måndagen den 2 december ända fram till tisdagen den 17 december kl.12. Du kan lämna dina donationer antingen vid infodisken på andra våningen eller i Block A4 i Pamela Grays rum. Den 17:e på eftermiddagen levereras donationerna så att de kan delas ut före jul.

Jag hoppas att ni alla har möjlighet att delta i Arcadas välgörenhetsevenemang, enskilt eller som grupp. Sprid gärna ordet och kom ihåg att även de minsta donationerna kan göra en stor skillnad i livet för vissa familjer. Har ni frågor eller vill ni ha mera information så kan ni gärna kontakta Pamela Gray, E-post:pamela.gray@arcada.fi .