Är du stolt över Arcada som studieval? Är du sugen på att jobba med att marknadsföra Arcada och träffa nya vänner? Då är du redo att bli en av våra nya ambassadörer under läsåret 2021–2022! Du hinner ännu anmäla dig till ambassadörsutbildningen 14-15.10!

Som ambassadör deltar du i mångsidiga marknadsföringsuppdrag (t.ex. studiebesök och takeovers på Instagram) och du spelar en viktig roll i att informera potentiella studenter om hur det är att inleda sina studier på Arcadas campus. Samtidigt vässar du dina kunskaper i presentationsteknik och lär känna nya personer på vårt fina campus!

Låter detta som något för dig? Kul! Din ambassadörresa börjar torsdagen den 14 oktober kl. 9.15-11.45 med en kickoff och frukost tillsammans med våra internationella studentambassadörer. Den andra delen av din utbildning arrangeras 15 oktober kl. 9-16.00 tillsammans med utbildare, organisationsutvecklare och coach Björn Stenholm. Programmet den 14 oktober går på engelska och ser ut som följer:

9.15 Frukost serveras

9.30 Introduktion

- Presentationsrunda

- “What does it mean to be an Arcada ambassador?” Sandra Ahtola och Ida Julin, marknadsföringsspecialister

- “The role of student ambassadorship in marketing” Hanna Donner, kommunikationschef

10.00 ”Being an ambassador on social media – how to convey your message successfully” Johanna Modig-Gräsbeck, kommunikationsspecialist

10.3011.30 Workshop
-”Next level student ambassadorship – turning great ideas into reality” Mervi Hernberg, entreprenörskapscoach

11.3011.45 Fotosession för sociala medier

Förutsatt att situationen med coronaviruset tillåter det, hålls kick-offen på campus i rum A510

Frågor och anmälan (namn och utbildningsprogram) skickas till ida.julin@arcda.fi. Välkommen med!