Är du stolt över Arcada som studieval? Vill du finslipa din presentationsteknik? Är du sugen på att jobba med att marknadsföra Arcada? Då är du redo att bli en ambassadör för högskolan!  

Nu söker vi fler personer till Arcadas ambassadörverksamhet inför läsåret 2021–2022. Som ambassadör för högskolan deltar du i diverse marknadsföringsprojekt (t.ex. studiebesök och webbinarier) och du spelar en viktig roll i att informera potentiella studenter om hur det är att inleda sina studier på Arcadas campus.   

Våra ambassadörer utbildas med hjälp av en intensivkurs inom presentationsteknik, var vi även går igenom Arcadas utbildningsprogram. Kursen äger rum i början av läsåret 2021–2022. Kursen ges på svenska men du ska även vara förberedd att delta i en workshop på engelska, tillsammans med våra internationella ambassadörer.  

 
Varför ställa upp som en ambassadör?   
Du vässar din presentationsteknik och stärker din förmåga att stå framför publik i olika situationer. Samtidigt representerar du högskolan genom att besöka skolor, ta emot besöksgrupper, delta i mässor samt genom att marknadsföra högskolan på våra egna evenemang och i våra sociala medier. Majoriteten av uppdragen sker under tidsperioden oktober-mars. För besöksuppdrag och mässdeltagande utbetalas arvode och du får ett arbetsintyg över dina insatser som ambassadör. Vi räknar med att du åtar dig åtminstone tre uppdrag.  

Är du redo att bli en av högskolans ambassadörer? Kul! Frågor och anmälan (senast 16.5) riktas till Arcadas kommunikationsenhet, kontaktperson Ida Julin: ida.julin@arcada.fi