Bibliotekets öppettider tillsvidare

Tillsvidare är biblioteksutrymmet öppet för Arcadas studerande och personal enligt öppethållningstiderna för Arcadabyggnaden (vardagar kl 7-20.45, veckoslut kl 9-17.30). Kundtjänst finns på plats på biblioteket vardagar kl 10-13.  

Biblioteket är stängt 26-27.11

Biblioteket är stängt 26-27.11 p.g.a. renovering. Inga lån förfaller eller förseningsavgifter tillkommer under den tiden. Välkommen på plats igen på måndag!  

Serviceavbrott i biblioteket 29.10

Det går inte att låna eller returnera böcker på torsdagen 29.10.2020 p.g.a. uppdatering av bibliotekssystemet. Det är ändå möjligt att läsa och studera inne i biblioteket.

Biblioteket på Teams

Nu når du biblioteket också på Teams! Sök upp Library Chat och skriv ditt ärende i chatten. Vi är på plats må-fre kl.10-15.

Andra sätt att ta kontakt:

Biblioteksinfo för nya studenter

Är du ny student? Välkommen till biblioteket i C2! På biblioteket kan du låna kursböcker, studera och få hjälp och råd med att hitta information för dina studier.

Bibliotekets öppettider och service i augusti

Biblioteket är öppet för studenter under de tider campus är öppet (vardagar kl 8-16). Under den här tiden kan man använda bibliotekets utrymmen fritt och låna eller returnera material via automaterna.