Biblioteksinfo för studenter i karantän pga Covid-19

Måste du stanna i karantän pga. exponering för coronaviruset? Förnya dina lån via https://arcada.finna.fi/ eller via din biblioteksvy i Tuudo-appen. Om boken är reserverad går det tyvärr inte att förnya lånet. I så fall hoppas vi att du i första hand kan be någon annan returnera boken för din del. Annars returnerar du boken genast när karantänen är förbi. Biblioteket är öppet må-fre kl. 7-21 (för studerande och personal). Det finns en returlåda på första våningen om du inte vill använda returhyllan inne i biblioteket.

Bibliotekets öppettider och service i augusti

Biblioteket är öppet för studenter under de tider campus är öppet (vardagar kl 8-16). Under den här tiden kan man använda bibliotekets utrymmen fritt och låna eller returnera material via automaterna.

Påminnelse: Svara på enkät och påverka bibliotekstjänster!

Nu kan du påverka Arcadas bibliotekstjänster genom att svara på en enkät!
Samtidigt kan du delta i utlottningen av en Oura Ring och andra priser. Bland dem som besvarat enkäten på Arcada lottas därtill ut en Anton & Anton -matkasse!

YH-Bibliotekens nationella användarenkät genomförs 9.3. – 15.4.2020 i hela landet.
Resultaten av enkäten hjälper ditt bibliotek i evalueringen och utvecklingen av tjänsterna. Din åsikt är viktig för biblioteket!