Gillar du att designa och experimentera med färger, former och fonter? Intresserad av en enastående möjlighet att dela med dig av din kreativitet och visa upp ditt kunnande? Hur skulle det vara att få ditt eget visitkort distribuerat till tusentals personer - utan att behöva dela ut dem själv?

Hjälp oss att få en ny layout för Arcadas bibliotekskort!

Arcada ordnar en tävling för att hitta ett nytt utseende för våra bibliotekskort. Tävlingen pågår till 27.11 och alla Arcadas studerande och personal är välkomna att delta.

Årligen delas Arcadas bibliotekskort ut till ca 800 nya kunder. Eftersom biblioteket är öppet för allmänheten sprids kortet också till en stor mängd utomstående låntagare, utöver Arcadas egna studenter och personal.

Bland alla inkomna bidrag väljer en jury ut några finalister. Tävlingsjuryn består av Arcada-alumn Lena Frölander-Ulf (illustratör, författare och grafisk designer), Jutta Törnqvist (lektor i online media), Mikael Wacklin (kommunikatör), Maria von Hertzen (bibliotekschef) och Sarah Hagström (informatiker). När finalbidragen är valda har alla Arcadas studenter möjlighet att rösta fram det vinnande bidraget.

Vinnaren belönas med ett presentkort värt 100 euro till Akademiska bokhandeln.

Närmare instruktioner för format, tekniska detaljer och inlämning - se filen nedan.

Frågor? Kontakta sarah.hagstrom@arcada.fi