Arcadatili

På svenska   In English

Arcadan IT-palveluiden käyttämiseksi sinulle on luotu henkilökohtainen käyttäjätili. Suosittelemme, että käytät AAS-palveluamme käyttäjätilisi käyttöönottoon ja hallintaan. Kirjaudu AAS:ään käyttäen Arcada-tunnustasi ja salasanaa.

Mikäli et ole vielä käyttänyt tiliäsi tai unohtanut salasanasi, voit kirjautua AAS:ään käyttämällä suomalaista verkkopankkitunnusta, suomalaista sähköistä varmennekorttia tai mobiilivarmennetta, tai toisen suomalaisen korkeakoulun myöntämää, voimassaolevaa käyttäjätunnusta.

Lukukauden alussa IT-tukipalveluillamme on myös palvelupiste, jossa voit noutaa Arcada-tilisi esittämällä voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnusta etkä voi käyttää mitään edellä mainituista vaihtoehdoista, ota yhteys osoitteeseen it-support@arcada.fi.

Palvelut

Haluatko vaihtaa salasanasi? - Siirry AAS:ään, kirjaudu sisään ja valitse Vaihda salasana

Oletko unohtanut salasanasi? - Siirry AAS:ään ja valitse Unohtuiko salasana?

Etkö ole vielä ottanut käyttöön Arcada-tiliäsi? - Siirry AAS:ään ja valitse Aktivoi IT-tili

Arcada-käyttäjätili

Arcadan opiskelijana tai työntekijänä sinulla on henkilökohtainen käyttäjätunnus, joka koostuu käyttäjätunnuksesta ja salasanasta.

Olet henkilökohtaisesti vastuussa käyttäjätunnuksen ja salasanan käytöstä. Käyttäessäsi Arcadan IT-palveluita sitoudut myös noudattamaan Arcadan kulloinkin voimassa olevia IT-sääntöjä. Mikäli toimit sääntöjen vastaisesti, IT-yksiköllä on oikeus lukita käyttäjätilisi välittömästi, enintään kahden kuukauden ajaksi.

Käyttäjätili on voimassa niin kauan kuin opinto-oikeutesi tai työsuhteesi on voimassa. Käyttäjätili inaktivoidaan 4 viikon kuluttua opinto-oikeuden tai työsuhteen päättymisestä.

Arcadan myöntämää käyttäjätunnusta ja siihen liittämääsi salasanaa sinun ei tule käyttää muissa, korkeakoulun ulkopuolisissa palveluissa.

Huom! Salasanaa et saa koskaan luovuttaa kenellekään muulle, ei myöskään taholle joka väittää olevansa IT-järjestelmänvalvoja.

 

Senast uppdaterad

8.10.2018

Uppdateringsansvarig

IT-support