Våren är här, dags att ta fram cykeln!  Visste du att Arcada deltar i årets Kilometrikisa, och att du som är student också är välkommen med i laget?Kilometrikisa  är en lekfull tävling med syftet bl.a. få folk att välja cykel framom t.ex bil. Det handlar helt enkelt om att cykla och registera så många kilometrar som möjligt under tävlingsperioden.

 

Kilometrikisa, på svenska Kilometerkampen körde igång 1.5 och pågår fram till 22.9.2019. All sorts cykling räknas, vare sig du cyklar till och från Arcada, eller på fritiden, med egen eller Alepacyklarna. El-cykel räknas även som cykel. Spinning kilometrar räknas dock inte.

 

Gör så här för gå med i Arcadas lag:1. Gå till www.kilometrikisa.fi  Notera att sidan är enbart på finska.2. Registrera dig genom att skapa dig ett användarnamn.3. Gå med i Arcadas lag genom att ange koden Arcada19.4. Börja cykla och registrera dina kilometrar!

 

Bland alla som är med i hela Kilometrikisa utlottas cyklar och andra cykel-relaterade vinster. Mer information om regler och annat  relevant om tävlingen hittar du på www.kilometrikisa.fi